Home \ ZGJODHËM PËR JU \ 5 dobitë e veprave të mira!

5 dobitë e veprave të mira!

Dobitë e veprave të mira!
Ibn Abasi, Zoti qoftë i kënaqur me të, ka thënë:
1. Zbardhin fytyrën,
2. Ndriçojnë zemrën,
3. Forcojnë trupin(dhurojnë forcë fizike),
4. Bëjnë që të dojnë njerëzit dhe
5. Të shtojnë rizkun(furnizimin).”
Suad Shabani

The post 5 dobitë e veprave të mira! appeared first on xhamiambret.com.