Home ZGJODHËM PËR JU Për çfarë duhet ta urrejnë?

Për çfarë duhet ta urrejnë?

Sa më të shumtë të jenë armiqtë dhe ziliqarët, aq më shumë i ndriçon ylli i suksesit dhe lartësia e emrit të mirë. Ditën që njeriu mbetet pa ziliqarë dhe armiq, le ti thotë lamtumirë kësaj bote, pasi radhitet tek të vdekurit, edhe pse merr frymë dhe ecën mbi tokë. Numri i armiqve dhe ziliqarëve, është tregues i madhështisë dhe suksesit. A u ka rastisur ndonjëherë të konstatoni ziliqarë dhe armiq për një të plogësht, dembel, duarbosh, dështak dhe mendjelehtë? E për çfarë duhet ta kenë zili? Për çfarë duhet ta urrejnë? Një kolos i vërtetë, është ai kudo që shkel shkakton tërmet, ai që shoqërohet nga vetëtimat e bubullimat.