Home ZGJODHËM PËR JU Ti mund te jesh më i mirë se unë por kurrë si...

Ti mund te jesh më i mirë se unë por kurrë si unë

Nuk mund të ndjehem i pafajshme në një Botë që nuk është e tillë !
~ Ti mund te jesh më i mirë se unë por kurrë si unë …..! ~
Perpara se te gjykosh jeten time apo karakterin tim…
vish kepucet e mia dhe kalo ne rrugen qe kalova une…
jeto dhimbjen time…
dyshimet e mia…
te qeshurat e mia…
jeto vitet qe jetoj une dhe rrezohu atje ku rashe une dhe ngrihu sic bera une..