Home Authors Posts by Admin

Admin

1628 POSTS 2 COMMENTS

Ora e përgjigjes së lutjes ditën e xhuma

Ora e përgjigjes së duasë (lutjes) ditën e xhuma Pas mbarimit të namazit të xhumasë nuk mbetet gjë tjetër prej angazhimeve të saj, veçse shfrytëzimi...

HEBRENJTË E PERANDORISË OSMANE

1. Profesori Koçak, një ndër shtyllat e kemalizmit, në vitin 2011 deklaroi: “po të mos ishin sabatajistët, nuk do kishim mundësi të themelonim republikën...

MILINGONA DHE MJALTI – DYNJAJA DHE NE

Ra mbi tokë një pikë mjaltë dhe erdhi një milingonë e vogël, e cila iu afrua pikës së mjaltit dhe shijoi nga ajo. Më...

Unë gjithmonë marr abdes pa e fërkuar kokën . A është...

Pyetje :- O shejkh i nderuar, unë gjithmonë marr abdes pa e fërkuar kokën. A është abdesi im i saktë? Përgjigje :- Nuk është i...

KUJDESI PËR MACEN U BË SHKAK SHËRIMI

Nëna e një djaloshi ishte në gjendje kritike dhe shtrihej në spital. Një ditë nga ditët mjekët e lajmëruan djaloshin se gjendja e nënës...

SHPIRTI MË NXITË DREJT GJYNAHEVE, MË KËSHILLO!

U nis një njeri drejt Ibrahim Ed’hemit, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: – O shejh, shpirti më nxitë kah gjynahet. Më këshillo me ndonjë...

Kushdo që sëmurët, le ta ketë në mendjen e tij këtë...

Kushdo që sëmurët, le ta ketë në mendjen e tij këtë ajet: “Dhe kur unë sëmurem, Ai më shëron!” Kapitulli Shuara: 80. Pra besimtari le ta kujtojë...

“UNË JAM I MADH SE MUHAMEDI!”

Gjenerali tha: – Unë jam gjeneral i forcave detare në Gjermani. Djaloshi ia kthehu: – Na vjen mirë dhe na nderon. – Unë jam më i madh se...

O TI I DHËNË PAS ALKOOLIT, MOS I HUMB SHPRESAT!

Shejh Muhamed el Gazali, Allahu e mëshiroftë!, thotë: I thashë njërit të dhënë pas alkoolit: “A nuk i pendohesh Allahut?” Më shikoi i mërzitur, sytë iu...

10 të fshehta që nëna nuk ua ka thëne kurrë…

10 të fshehta që nëna nuk ua ka thëne kurrë… 1) Ju e keni bere te bertase shume. Ajo bertiti kur kuptoi se ishte shtatzene....

FJALA E MIRË ËSHTË SADAKA

Një i ri kalon përreth një të varfrit lypës dhe ndalet pranë tij t’i jep diçka nga të hollat, mirëpo kur e futi dorën...

PILOTI DHE RECEPSIONISTI

Rrëfen një pilot i cili punon në kompaninë e aeroplanëve “Egypt Air” dhe thotë: Punoja në linjën e aeroplanit i cili fluturonte në relacionin Kajro-Tokio...

Artikujt me te shikuar