Home \ Ahlak \ ÇDO GJË KA BUKURI

ÇDO GJË KA BUKURI

Bukuria e zemrës është në frikën nga Allahu.

Bukuria e mendjes është në dituri.

Bukuria e shpirtit është në falënderim.

Bukuria e gjuhës është në heshtje.

Bukuria e fytyrës është në adhurim.

Bukuria e zemrës është në lënien e zilisë.

Bukuria e fshehtësisë është në durim.

Bukuria e shërbimit është në sjellje.

Bukuria e të folurit është në sinqeritet.

Bukuria e trupit është në modesti.

Bukuria e gjithë kësaj është në suksesin nga Allahu.

Allahu na furnizoftë me bukurinë e jashtme dhe të brendshme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU