Home ZGJODHËM PËR JU Çfarë ndodhë me ne kur lutemi për të gjithë besimtarët?

Çfarë ndodhë me ne kur lutemi për të gjithë besimtarët?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një video të shkurtër me Hoxhë Ahmed Kalaja i cili në këtë shkëputje të shkurtër do të na flet për atë se çka ndodh me atë person që kur i lutet Allahut i lutet për të gjith besimtarët.