Home Uncategorized Donacion

Donacion

Selam Alejkum!
Te nderuar miq te faqes sone, unejammusliman.pw kjo faqe me teper se 2 vite me fonde modeste eshte munduar qe sadopak te perhape jehonen e Islamit ne trevat Shqiptare dhe me tej tyre. Me sa mundeni na ndihmoni qe ne te vazhdojme punen tone me tej.
Kete mund ta beni duke bere pagesen me paypal :

Ne llogarine tone ne PAYPAL

donacion@unejammusliman.pw

Kur vdes njeriu,puna e tij ndërpritet,përvec tri gjërave:Sadakasë së rrjedhshme,dituria prej të cilës kanë dobi të tjerët dhe nga pasardhësi i mirë,i cili lutet për të vdekurin.
Transmeton Muslimi.