Home Hadithe te shkurtra Hadithe te shkurtra 3

Hadithe te shkurtra 3

3. Ebu Hurejra raporton se Profeti (alejhi selam), tha: “Njeriu e ndjek fenë e shokut të tij të ngushtë, kështu që secili prej jush duhet të jetë shumë i kujdesshëm se cilin ai e merr si mik të ngushtë.”

[Ebu Davudi dhe Tirmidhiu]