Home ZGJODHËM PËR JU Halil Kastrati – Ne sot filluam me aksion te madh humanitar

Halil Kastrati – Ne sot filluam me aksion te madh humanitar

Aksion i madh !

Ne sot filluam me aksion te madh humanitar

Aksioni do te vazhdoje çdo dite neper familjet nevojtare ne krejt komunat e Kosoves, sot kemi filluar me familjet qe jane te regjistruara ne kuzhinen tone – Prizren

Stafi jone eshte i pergaditur me te gjitha masat mbrojtese per te arritur tek te gjitha familjet nevojtare

Lusim Zotin qe sa me shpejte te kalon kjo gjendje, te na e lehteson punen dhe ti shperblen bamiresit

O Zot ruaje popullin tone dhe mbare njerzimin

The post Halil Kastrati – Ne sot filluam me aksion te madh humanitar appeared first on KMK.press.