Gusli e zëvendëson abdesin

Esselamu alejkum! Profesor i nderuar, desha te informohem se sa është në rregull nëse gjatë pastrimit (larjes) mjaftohemi vetëm me marrjen e...

4 Shtyllat bazë për luftimin e kancerit

Nëse jeni serioz për mbajtjen e kancerit jashtë nga jeta juaj, ndiqni hapat e mëposhtme. Keto hapa janë të...

A E DINI CILA ËSHTË RRUGA MË E SHPEJTË PËR NË XHENET?

Çdo besimtar dëshiron që një ditë të hyjë në xhenet dhe të kënaqet me bukuritë e tij. Mirëpo, a e dimë se...
video

Dita Xhuma Elhamdulilah, Jumma Mubarak ☝️🕋🕌

Dita Xhuma Elhamdulilah, Jumma Mubarak ☝️🕋🕌
kohet-dhe-shkaqet-e-pranimit-te-lutjeve

Kohët dhe shkaqet e pranimit të lutjeve

Disa nga kohët dhe shkaqet e pranimit të lutjeve. 1. Ditën e mërkurë mes drekës dhe ikindisë. 2. Pas ezanit. 3. Kur bie shi. 4. Në pjesën e...
si-te-kesh-nje-shtepi-te-qete-dhe-te-rehatshme-larg-grindjeve-bashkeshortore

Si te kesh nje shtepi te qete dhe te rehatshme larg grindjeve bashkeshortore

Dua t’ua jap një këshillë, e cila është gjëja më madhështore: bashkëpunimi në ndërtimin e familjes në baza fetare, kështu çdonjëri nga bashkëshortët t’i...

KJO ËSHTË VLERA E DITËS SË XHUMA !!

Vlerat e ditës së xhuma: Nuk ekzistojnë polemika mes dijetarëve se dita e xhuma është dita më e vlefshme...

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET!

Rrëfehet për një njeri se kishte pas ra në pus dhe filloi të bërtas dhe të kërkon ndihmë! Njerëzit e dëgjuan britmën...

ÇKA NËSE E ARRIN DEVOTSHMËRINË?

Muaji i Ramazanit është muaj me shumë begati. Një prej tyre është se është një gjasë shumë e volitshme që besimtari ta rrijë devotshmërinë. Allahu i...

STAY CONNECTED

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

FEATURED

MOST POPULAR

Si mund ta dimë se nuk ka zot tjetër?

Pyetja: Kam një pyetje rreth kuptimit të fjalës “lailahe il-lall-llah”? e dimë se Allahu është një, d. m. th. nuk ekziston Zot tjetër i...

LATEST REVIEWS

C’ke o shpirt i shqetesuar!!? O shpirt i mërzitur!

O shpirt i mërzitur! Mos e kujto të kaluarën. Harroje atë. Nuk ke pse të lidhesh me të e ta mbash veten pengë të...

FSHEHTËSIA E NATËS SE KADRIT

Zgjedhja e Natës se Kadrit është nder për te gjitha krijesat, sepse ajo është nate, ne te cilën shpërndahet e mira (hajri)...

LATEST ARTICLES