Home ZGJODHËM PËR JU Më jep dritë, o Zot! (lutje)

Më jep dritë, o Zot! (lutje)

Më jep dritë, o Zot!
O Zoti im,
me jep drite ne zemren time,
me jep drite ne gjuhen time,
me jep drite ne te degjuarit tim,
me jep drite ne shikimin tim,
me jep drite nga para dhe nga prapa,
nga ana ime e djathte dhe nga ana ime e majte,
para dhe prapa !
O Zoti im,
ma ndriqo varrin tim,
mi ndriqo eshtrat e mia,
mi ndriqo venat e mia,
ma ndriqo trupin tim,
ma ndriqo lekuren time!
Allahumme Amiin.