Recent Posts

Të mirat nga konsumimi i lëngut të domateve

te-mirat-nga-konsumimi-i-lengut-te-domateve

Domatet përdoren në salca të ndryshme, në gjella ashtu si edhe në sallata. Por megjithatë pothuajse për të gjithë, domatet nuk janë zgjidhja e parë kur bëhet fjalë për ushqimet e shëndetshme. Në fakt, nëse nuk e dini, domatet janë shumë më të shëndetshme nëse konsumohen si lëng. Përbërësit në …

Read More »

Të gjithë e dini ku është Ferizaj, por nuk e besoni se si e mori emrin ky qytet

te-gjithe-e-dini-ku-eshte-ferizaj,-por-nuk-e-besoni-se-si-e-mori-emrin-ky-qytet

Qyteti i Ferizajt është i njohur si qytet i krijuar vonë në Kosovë, që kur është ndërtuar stacioni hekurudhorë në vitin 1873. Ky qytet është i vendosur në pjesën jugore të Kosovës me një popullsi mbi 108,690 banorë. Njihet edhe si “qyteti i trenit” meqë filloi të ndërtohej me hapjen …

Read More »

A keni probleme me lukthin, ja si t’i shmangni ato!

a-keni-probleme-me-lukthin,-ja-si-t’i-shmangni-ato!

A keni probleme me lukthin, ja si t’i shmangni ato! Me përshpejtimin e tretjes zgjidhen shumë probleme shëndetësore të cilat e përcjellin punën e ngadalshme të sistemit të tretjes Në atë mënyrë nxjerrim jashtë tepricën e lëngjeve nga organizmi dhe ndihemi më lehtë dhe më të shëndetshëm. Nëse jeni ndër …

Read More »

Fjalët prekëse të nenës drejtuar djalit të saj

Biri im i dashur, një ditë prej ditëve do të më shohësh të plakur. Të lutëm më jep pak kohë dhe pak durim që të më kuptosh, kur dora ime dridhet dhe më bien ushqimet në kraharor, kur nuk mund të mbath rrobat e mia – zbukurohu me durim ndaj …

Read More »