Home ZGJODHËM PËR JU Për një gjumë të rehatshëm!

Për një gjumë të rehatshëm!

Për një gjumë të rehatshëm!

Aishja radijAllahu anha ka thënë: sa herë që i dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe lexonte suret : El Ihlas, El Felek, En Nas, pastaj fërkonte me to trupin aq sa mund të arrinte, duke filluar nga koka, fytyra dhe pjesa e përparme e trupit (kështu vepronte tre herë).

Transmeton imam Buhariu