Home MJEKESIA ISLAME Përzieni hudhrën me limoni, do të mbeteni pa fjalë nga ajo që...

Përzieni hudhrën me limoni, do të mbeteni pa fjalë nga ajo që i ndodh trupit tuaj

Ky ilaç është shumë i thjeshtë dhe vepron. Shëron lythat në mënyrë krejt natyrale.

Përbërësit: 1 thelb hudhër; Lëngun e gjysmë limonit; Trakë ngjitëse).

Përgatitja: Shtypeni thelbin e hudhrës, e masën e bashkoni bashkë me lëng limoni. Prisni disa minuta derisa përbërësit të bashkohen e më pas e aplikoni sipër lythave.

Ngjitni nga sipër traken ngjitëse dhe e lini të veprojë brenda natës.

SYRI.net