Home ZGJODHËM PËR JU Respekto Allahun e madhëruar që krijoi çdo gjë,

Respekto Allahun e madhëruar që krijoi çdo gjë,

Respekto!
Respekto Allahun e madhëruar që krijoi çdo gjë, respekto çdo krijesë të Tij, respekto çdo musliman që Allahut i besoi, respekto çdo pasues të sunetit që Allahu e udhëzoi, respekto çdo kënd që të rrethon, respekto dhe vetëm respekto, respekti yt tregon brendinë tënde, mos shiko ata të cilët kanë ngelur mbrapa ngase ora iu është vonuar, mos shiko as ata që ora u ecën shpejt dhe tejkalojnë kufijtë, shiko ata që ora e tyre reale është jeta nën hijen e islamit hyjnorë, shiko ata që islamin e marrin ashtu siç i zbriti Profetit sal-lAllahu alejhi ve sel-lem, shiko ata që kapën për dijetarët dhe marrin nga dija e tyre, shiko ata që në trazira dhe probleme dalin çdo herë kandila ndriçues që udhëzojnë muslimanët nga e mira dhe shpëtimi!.

Megjithatë ndaj çdo kujt trego respekt !.

Unejs Murati-Daku

The post Respekto Allahun e madhëruar që krijoi çdo gjë, appeared first on xhamiambret.com.