Home ZGJODHËM PËR JU Shërimi nga kokrat e zeza, nga mjalti i pastër, hudra dhe qepa....

Shërimi nga kokrat e zeza, nga mjalti i pastër, hudra dhe qepa. Kombinimi i mrekullueshëm

Nga kokrat e zeza, nga mjalti i pastër, nga hudra dhe nga qepa.
Libreza është e përshtatshme nga arabishtja ne shqip
Në arabisht e ka shkruajtur Ebul Feda Muhammed Izzet Muhammed Arif – Allahu e ruajtë

//unejammusliman.pw