Home ZGJODHËM PËR JU SI TA SHIJOSH KËNAQËSINË E AGJËRIMIT

SI TA SHIJOSH KËNAQËSINË E AGJËRIMIT

Secili adhurim ka kënaqësinë e vet. Nëse dëshiron që të shijosh kënaqësinë e agjërimit atëherë duhet të praktikosh këtë fshehtësinë në vijim.

Kur të fillosh agjërimin në këtë muaj të bekuar, mos agjëro vetem se e ke obligim agjerimin, por agjëro për arsye se t’i e don Allahun. Dhe nëse t’i agjëron me dashuri të madhe ndaj Tij dhe hyn në Ramazan me këte ndjenjë, atëherë dije se do ta shijoshë kënaqësin e Ramazanit.

Mundohu që këtë vit të rringjallësh këtë ndjenjë në zemrën tënde. Allahu na mundësoftë që këtë Ramazan të shijojmë kënaqësinë e agjërimit.

Përshtati Hoxhë Ismail Asllani