Home ZGJODHËM PËR JU Sodë buke dhe kripë për të larguar dhimbjen e dhëmbit

Sodë buke dhe kripë për të larguar dhimbjen e dhëmbit

Janë disa mënyra për ta lehtësuar dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpie.

Një nga këto mënyra është me anë të sodës së bukës dhe kripës.

Në vijim do të trajtojmë këtë metodë, mirëpo mos harroni se kjo është vetëm një zgjidhje e përkohshme, sepse një problem i vërtetë i dhëmbit nuk shërohet vetvetiu asnjëherë.

Për ta shëruar dhimbjen e dhëmbit duhet ta shpërlani gojën me ujë të kripur dhe sodë të bukës. Kjo është ndër mënyrat më të thjeshta dhe më efikase për dhimbjen e dhëmbit.

Shtoni në lugë të gjellës me kripë ose sodë buke në një gotë me ujë të ngrohtë dhe pastaj shpërlani gojën me të./tesheshi.com/