Home Tags Artikuj

Tag: Artikuj

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” !

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” ! Vendosja e kuletes ne gjepin e pasem dhe ulja mbi te shkaketon prishje te baraspeshes se kockave dhe...

Ja ç’ndodh në trup tone 1 orë pasi të pimë Coca-Cola...

Ja ç’ndodh në trup tone një orë pasi të pimë Coca-Cola ?? Studiuesi turk prof.Dr. Xhanan Karataj ,ka folur rreth demeve qe shkakton në 60...

Arrat – ushqim i trurit !

Arrat – ushqim i trurit…! Arrat janë menduar shpesh si “ushqim truri”, jo vetëm për arsye të ngjashmërisë së tyre me formën e trurit, por...

Pasi e pashë këtë foto dhe e lexova këtë artikull më...

Ndërsa luani fillon të hajë drenushën që gjuan, vëren se ajo ka një këlysh në bark. Ai e tërheq të voglin nga barku i drenushës...

Çfarë është dehidratimi?

Çfarë është dehidratimi? Dehidratimi ndodh kur sasia e ujit që largohet nga trupi është më e madhe sesa sasia që futet në të. Trupi është...

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse...

Dr. Gupta thotë, Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia *Hapi i parë është ndalimi i marrjes së sheqerit, pa sheqer në...

A e dini se bimët jeshile që konsumojmë çdo ditë janë...

A e dini se bimët jeshile që konsumojmë çdo ditë janë plot me kimikate?! Pemët dhe perimet që i blejmë nëpër super markete jo të...

Ja ç’ndodh në trup tone 1 orë pasi të pimë Coca-Cola...

Ja ç’ndodh në trup tone një orë pasi të pimë Coca-Cola ?? Studiuesi turk prof.Dr. Xhanan Karataj ,ka folur rreth demeve qe shkakton në 60...

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kerthize

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kethize (dhe nese deshiron i shton nje pike zenxhebil) duke e izoluar me nje likoplast per...

Pse duhet të konsumojmë ujë cdo ditë !?

Pse duhet të konsumojmë ujë cdo ditë !? Uji përbën në përgjithësi rreth 80% të trupit të njeriut, rreth 85% të trurit tonë, 80% të...

Arrat – ushqim i trurit !

Arrat – ushqim i trurit…! Arrat janë menduar shpesh si “ushqim truri”, jo vetëm për arsye të ngjashmërisë së tyre me formën e trurit, por...

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” !

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” ! Vendosja e kuletes ne gjepin e pasem dhe ulja mbi te shkaketon prishje te baraspeshes se kockave dhe...