Home Tags Pyetje&Pergjigje

Tag: Pyetje&Pergjigje

Në sa mënyra bëhet njeriu xhunub?

Pyetja: Selam alejkum! Së pari përshëndes stafin e ueb-it www.klubikulturor.com dhe Allahu ju shpërbleftë për gjithë ato fjalë miradije dhe që i ishit përgjigjur pyetjes...

Gjërat që nuk e prishin agjërimin

Gjërat që nuk e prishin agjërimin 1. Marrja e ushqimit dhe e pijeve me harresë apo me imponim (me dhunë). 2. Barnat që përdoren në sy...

A janë një lloj droge hapet qetësuese?

Pyetja: Jam e martuar dhe kam 3 fëmijë. Si kudo edhe unë ballafaqohem me sfida të ndryshme, me probleme që nuk i kam paramenduar dhe...

Nëse urina e femijës së vogël bie në rrobë, çfarë duhet...

Përgjigje: “E vërteta në këtë çështje është se urina e djalit që ende ushqehet me qumësht është fëlliqësi e lehtë, për pastrimin nga urina e...

Desha t’ju bëj një pyetje rreth syrit të keq ose sihrit...

Pyetja: Selam alejkum! Desha t’ju bëj një pyetje rreth syrit të keq ose sihrit në Islam. A mundet që njeriun ta shëmtojë përgjithmonë pa pasur...

Përse muslimanët bëhen synet?

Pyetja: Desha të ma sqaroni përse muslimanët bëhen synet. Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi...

Në cilën dorë duhet të vendoset unaza?

Pyetje: Në cilën dorë duhet të vendoset unaza? Përgjigje: Nuk kanë qenë të një mendimi të përbashkët dijetarët për sa i përket asaj se në...

Ku është vendi i të çmendurve në botën tjetër?

Pyetje: Selam alejkum shejh Omer kam nevoj me ma sqaru kete pytje kam ndegju se njerzit e qmendur do te hyn ne xhehenem arsya...

Në sa mënyra bëhet njeriu xhunub?

Pyetja: Selam alejkum! Së pari përshëndes stafin e ueb-it www.klubikulturor.com dhe Allahu ju shpërbleftë për gjithë ato fjalë miradije dhe që i ishit përgjigjur pyetjes...

A e kanë xhinët prejardhjen nga njerëzit?

Pyetje: A e kanë xhinët prejardhjen nga njerëzit? Përgjigje: Jo. Ato janë krijuar para njerëzve. Allahu ka thënë: وَلَقَدْ خَلَقْنَا الإِنسَانَ مِن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ...