Home ZGJODHËM PËR JU Tri orët më të mira në Ramazan:

Tri orët më të mira në Ramazan:

Tri orët më të mira në Ramazan:

1- Ora e parë:
Para iftarit, përgatisni iftarin tuaj herët dhe angazhohuni me lutje, sepse agjëruesit kur çel agjërimin nuk i kthehet lutja, lutu për veten dhe të dashurit e tu dhe mos harro muslimanët e vdekur, sepse ata kanë nevojë për lutjet tona.

2- Ora e dytë:
Në fund të natës, qëndro vetëm me Zotin tënd, sepse Ai thërret: A ka njeri që më kërkon, që Unë t’i jap, a ka ndonjë që kërkon falje, e Unë ta fal.
Pra, shtoje kërkimin faljes

3- Ora e tretë:
Pas agimit, ulja në xhami -duke përmendur e lutur Allahun- derisa të dalë dielli.

Bledar Haxhiu

The post Tri orët më të mira në Ramazan: appeared first on xhamiambret.com.