Home ZGJODHËM PËR JU Urime festa e fitër Bajramit

Urime festa e fitër Bajramit

Allahu na e pranoftë Axherimin të gjithve Muslimanve inshalla.

Urime festa e Fiter Bajramit, shpresoj që nga ky muaj i bekuar të kemi dalur fitimtar, e lusim Allahun e madhëruar të na ketë pranuar agjërimin, namazin dhe çdo lutje që e kemi bërë!