Home \ ZGJODHËM PËR JU \ A është gjynah me lan baben edhe nanen e me dal me nuse në banes tjeter .?

A është gjynah me lan baben edhe nanen e me dal me nuse në banes tjeter .?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një video të shkurtër me Doktor Shefqet Krasniqi i cili ne vazhdim do te pergjigjet ne pyetjen A është gjynah me lan baben edhe nanen e me dal me nuse në banes tjeter .? ju ftojme te ndjekim videon ne vazhdim.