Home \ ZGJODHËM PËR JU \ Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

tij do të vdesësh! Si mendoni, a do ta zgjasë dorën në këtë ushqim, apo do ta lërë atë?!!
Subhanallah, si i largohet një ushqimi nga frika se mos e dëmton dhe nuk u largohet mëkateve nga frika e dënimit!!! Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

✍ Abdurrezak el Bedër