Home Authors Posts by Admin

Admin

1685 POSTS 2 COMMENTS

A lejohet gruaja meja dhanë rrogën burrit ose buri duhet mu...

Selam Alejkum e kam një pyetje a lejohet gruaja meja dhanë rrogën burrit çka punon a është e ndaluar rroga ton meja dhanë burrit ose...

9 gjera qe nuk e prish agjërimin ?

Çfarë nuk e prish agjërimin ? 1- Ngrënia dhe pirja nga harresa. 2- Përdorimi i misvakut dhe larja e dhëmbëve me furçë. 3- Shpëlarja e gojës dhe...

A e prish agjërimin larja e dhëmbeve?

Pyetje: Cili është gjykimi që të lahen dhëmbët me pastë dhëmbësh dhe përdorimi i pikave për vesh, hundë dhe sy? Çfarë duhet...

Nata e Kadrit dhe Nata e Xhumasë

Ka thënë Allahu,subhanehu ve teala,"  Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!".( Kadr...

Dita Xhuma Elhamdulilah, Jumma Mubarak ☝️🕋🕌

Dita Xhuma Elhamdulilah, Jumma Mubarak ☝️🕋🕌

HOXHË, FILANI DEVIJOI NGA FEJA!

Dijetarit dhe myftiut të mëhershëm të Arabisë Saudite, Abdulaziz ibën Bazit, Allahu e mëshiroftë!, i thanë: – Hoxha ynë i nderuar, filani ka devijuar nga...

Ky ushqim na mbush me energji

Ndoshta nuk ju ka shkuar nëpërmend, por është një ushqim që në rast se hahet në një sasi pak më të madhe, përfitimet e...

FSHEHTËSIA E NATËS SE KADRIT

Zgjedhja e Natës se Kadrit është nder për te gjitha krijesat, sepse ajo është nate, ne te cilën shpërndahet e mira (hajri)...

Si ta kerkoj naten e Kadrit?

Pyetje:Disa njerëz e kërkojnë Natën e Kadrin në mënyrë që bëhen aktivë duke falur namazet e tyre dhe forma të tjera të...

Kush e ka pare Natën e Kadrit

Ka thënë Ibni Rexhebi: Allahu,subhanehu ve teala, nuk ia ka zbuluar askujt këtë nate, as prej te pareve e as prej te...

Përse Nata e Kadrit është më e mire se 1000 muaj?

Transmetohet se Ditën e Gjykimit do te vie një çifut, i cili ka adhuruar Allahun,subhanehu ve teala, 400 vite dhe një njeri...

Kur është Nata e Kadrit?

Sa i përket përcaktimit te saj ne një nate te caktuar se ajo është ne këtë apo atë nate, atë nuk e...