Home Authors Posts by Admin

Admin

1693 POSTS 2 COMMENTS

Nata e Kadrit dhe Nata e Xhumasë

Ka thënë Allahu,subhanehu ve teala,"  Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!".( Kadr...

HOXHË, FILANI DEVIJOI NGA FEJA!

Dijetarit dhe myftiut të mëhershëm të Arabisë Saudite, Abdulaziz ibën Bazit, Allahu e mëshiroftë!, i thanë: – Hoxha ynë i nderuar, filani ka devijuar nga...

Ky ushqim na mbush me energji

Ndoshta nuk ju ka shkuar nëpërmend, por është një ushqim që në rast se hahet në një sasi pak më të madhe, përfitimet e...

FSHEHTËSIA E NATËS SE KADRIT

Zgjedhja e Natës se Kadrit është nder për te gjitha krijesat, sepse ajo është nate, ne te cilën shpërndahet e mira (hajri)...

Si ta kerkoj naten e Kadrit?

Pyetje:Disa njerëz e kërkojnë Natën e Kadrin në mënyrë që bëhen aktivë duke falur namazet e tyre dhe forma të tjera të...

Kush e ka pare Natën e Kadrit

Ka thënë Ibni Rexhebi: Allahu,subhanehu ve teala, nuk ia ka zbuluar askujt këtë nate, as prej te pareve e as prej te...

Përse Nata e Kadrit është më e mire se 1000 muaj?

Transmetohet se Ditën e Gjykimit do te vie një çifut, i cili ka adhuruar Allahun,subhanehu ve teala, 400 vite dhe një njeri...

Kur është Nata e Kadrit?

Sa i përket përcaktimit te saj ne një nate te caktuar se ajo është ne këtë apo atë nate, atë nuk e...

Tri pijet e shëndetshme që duhet ti pini

Zgjedhja e ushqimit të shëndetshëm është shumë me rëndësi nëse dëshironi të ndiheni mirë. Sa kujdeseni në pijen tuaj gjatë ditës, a pini ujë mjaftueshëm...

E KËRKOVA NGA ALLAHU XHENETIN, MA DHA DYNJANË!

Një nga njerëzit e mirë thotë: E kërkova nga Allahu urtësinë, më dha probleme që t’i zgjidh. E kërkova nga Allahu durimin, më dha sprova që...

DHJETËT NETËT E FUNDIT DHE NATA E KADRIT

Allahu, krijesat i dalloi ndërmjet tyre në vlerë dhe disa i ngriti në shkallë të larta karshi disa të tjerave. Nga ditët dhe muajt...

Nuk ka agjëruar për shkak të sëmundjes, e pas ramazanit ka...

Pyetje: Gjyshi im u sëmur në mes të ramazanit dhe nuk i agjëroi dy ditë për shkak të sëmundjes, e pastaj vdiq… Ju...