Home \ Blog List Layout

Blog List Layout

Limoni kundër gurëve të veshkave

limoni-kunder-gureve-te-veshkave

Naturalnews.com sjell disa këshilla se si të parandalohen gurët e veshkave me ushqimin e përditshëm. Ata që e kanë provuar dhimbjen e gurëve të veshkave e dinë që është një nga dhimbjet më të forta që mund t’i përjetojë njeriu, madje edhe më të forta se dhimbjet e lindjes. Megjithatë, …

Read More »

Pse kamomili quhet “bima e shenjtë”

Kamomili është një bimë mjekësore shumë e njohur e përdorur që në kohët e lashta, madje për një peridhë të gjatë kohe, është konsideruar si bimë e shenjtë. Përbërësit: Vaj esencial ,flavonoide, acid valerianik,kumarinë,taninë. Veprimi: Antiinflamator, antispazmodik, qetësues, parandalon vjelljen.Përdorimi: Caji i luleve përdoret për të qetësuar dhimbjen e barkut , në rastet  …

Read More »

TI VETËM TROKIT DERËN!

Fudajl ibn Ijadi rrëfen: Kam mësuar durimin prej një fëmije të vogël. Një ditë prej ditëve isha duke shkuar në xhami, rrugës dëgjova një grua që po rihte fëmijën e saj brenda shtëpisë, e ai qante e bërtiste, papritmas u hap dera dhe fëmija iku jashta, ajo e mbylli derën …

Read More »

SA PËRFITUAM NGA RAMAZANI

Falenderimi i takon Allahut dhe salavatet dhe përshëndetjet më të mira qofshin për të dërguarin e Allahut Muhamedin, familjen e tij dhe sahabët e tij. Muaji i ramazanit ishte muaj i begatë që e kaluam duke shpresuar se e kemi shfrytëzuar në kënaqësinë e Allahut dhe me gjitha begatitë që ka …

Read More »