Home \ KURANI DHE SHKENCA

KURANI DHE SHKENCA

Pastroni dhëmbët vetëm në 1 minutë, me këtë përzierje

v jo është përzierja më e mira për të hequr pllakën dentare dhe plotësuar larjen e dhëmbëve. Përveç kësaj, kjo përzierje është efikase edhe për vrasjen e gjithë baktereve në gojë. Si ta bëniGargara për të hequr pllakën, gurëzat bazohet te soda e bukës. Bikarbonati i natriumit është i njohur …

Read More »