Home \ Opinione

Opinione

Uniteti në fatkeqësi

Shkruan Teolog Fidan Bilalli Bota është para një sfide të madhe. Ajo përballet me pandeminë vdekjeprurëse e cila tashmë është përhapur në afro 200 shtete të botës. Është trajtuar dhe eleboruar nga këndvështrime të shumta e nga rrafshe të ndryshme. Rrjedhimisht, pandemia Covid-19, është sfida e radhës për njerëzimin. Si …

Read More »

Refleksione nga vetëngujimi (vetëkarantimi)

Shkruan Teolog Fidan Bilalli ” Me të vërtetë ky është përkujtim për ty dhe për popullin tënd…”[1] Pandemia COVID-19 shfaqi rrethana shqetësuese në vende të ndryshme të botës. Virusi Corona shkaktoj pasoja fatale, numër enorm i të infektuarve si dhe shumë vdekje në nivel global. Vetëngujimi-vetëkarantimi është masë preventive në …

Read More »