Home \ PYETJE PERGJIGJE

PYETJE PERGJIGJE

Kur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur video të shkurtër dhe shumë domethënëse, në këtë video të shkurtër do të dëgjojmë Hoxhë Bekir Halimi i cili do …

Read More »

Dobi nga hadithi i xhumasë

Transmetohet nga Ebu Hurejra radijAllahu anhu se: I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë: “Kush merr gusël (lahet) ditën e xhuma, gusël el-xhenabeh, pastaj shkon herët në xhami, konsiderohet sikur të ketë bërë kurban për Allahun një deve. Kush shkon në orën e dytë, konsiderohet sikur ka …

Read More »

Në sa mënyra bëhet njeriu xhunub?

zilia-dhe-demi-i-saj

Pyetja: Selam alejkum! Së pari përshëndes stafin e ueb-it www.klubikulturor.com dhe Allahu ju shpërbleftë për gjithë ato fjalë miradije dhe që i ishit përgjigjur pyetjes sime disa ditë më parë. Pyetja ime e radhës është: Në sa mënyra bëhet njeriu xhunub? Selam alejkum! Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe …

Read More »