Home \ VIDEO

VIDEO

Kur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur video të shkurtër dhe shumë domethënëse, në këtë video të shkurtër do të dëgjojmë Hoxhë Bekir Halimi i cili do …

Read More »

Pse ndodhin problemet bashkëshortore? (video)

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim  kemi përzgjedhur video të shkurtër dhe shumë domethënëse, në këtë video të shkurtër do të dëgjojmë Hoxhë Enis Rama i cili do të na flet …

Read More »