Home \ ZGJODHËM PËR JU (page 30)

ZGJODHËM PËR JU

Një lutje për të ardhmen!

Përtej dritares së heshtur ku kryqëzohen qindra degë gjysmë të thara vjeshte, endet muzgu. Në gurët e tespiheve rrëshqet edhe një ditë, si tash sa mot, në këtë ikje të përgjithmonshme harrimi. Një pezëm mallëngjimi i kaploi ata shpirtra që nuk patën tjetër vetëm përkujtimin ndaj dhimbjes. Nata nuk i …

Read More »

Ja pse duhet të hani sa më shumë arra

Pirja e lëngut të portokallit, ngrënia e pjeshkave dhe arrave, mund t’i ndihmojë gratë që të reduktojnë rrezikun nga shumë çrregullime në moshë të vjetër. Hulumtuesit në Boston dhe Masaçusets analizuan dietat e rreth 55,000 grave gjatë një periudhe 30 vjeçare dhe gjetën se ato të cilat kishin përfshirë këto …

Read More »

Dhurata më e mirë për evladin tënd

Secila shtëpi, të paktën, duhet ta posedojë një Kur’an. Në mos e pastë në gjuhën arabe, të paktën ta ketë një të përkthyer në gjuhën që e kupton më së miri. Kur’ani fisnik është dhurata më e mirë që mund t’ia dhuroni dikujt, pavarësisht nëse bëhet fjalë për një musliman …

Read More »