Blog Layout

QARTËSIMI I SHKAQEVE TË LUMTURISË

qartesimi-i-shkaqeve-te-lumturise

Plot nga njerëzit, mendojnë se lumturia dhe shpëtimi, janë në gjërat kalimtare të kësaj dynjaje. Një grup nga ta, lumturinë e paramendojnë në arritjen e pasurisë, në arritjen e pushtetit dhe fuqisë dhe të kënaqurit me epshe dhe pasimin e tyre. Një grup tjetër, lumturinë e paramendon në garat mes …

Read More »

Për një gjumë të rehatshëm!

Për një gjumë të rehatshëm! Aishja radijAllahu anha ka thënë: sa herë që i dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe lexonte suret : El Ihlas, El Felek, En Nas, pastaj fërkonte me to trupin aq sa mund të …

Read More »

DISA KËSHILLA TË DOBISHME!!

Nëse njerëzit i sheh se mahniten me ty, dije se ata mahniten me atë të bukurën që Allahu e paraqiti nga ti, dhe ata nuk e dinë atë të keqen që ta fshehu Allahu nga ta. Për këtë arsye falënderoje Allahun dhe mos u bë kryelartë!! 2. Nëse donë të …

Read More »