Blog Layout

SI TA FORCOJM IMANIN !!??

PYETJE: Si mendon nje person te kete iman besim te forte, te zbatoje urdhrat e Allahut dhe t’i frikesohet ndeshkimit te Tij? PERGJIGJE: Kjo mund te arrihet duke lexuar Librin e Allahut, duke e mesuar ate, duke medituar mbi kuptimet dhe vendimet e tij, duke studiuar Sunnetin [cdo gje qe …

Read More »

KOPRRACI DHE BIRI I TIJ

koprraci-dhe-biri-i-tij

Rrëfehet për njërin se kishte shkuar mysafir te një shok i tij koprrac. Kur mbërriti mysafiri, koprraci e thirri të birin dhe i tha: – O biri im, kemi mysafir të ndershëm që e dua shumë. Shko dhe blej për ne gjysmë kilogrami mish ndër më të mirin në treg. …

Read More »