Recent Posts

EDHE BESIMTARËT GABOJNË POR….

A mendon se njerëzit e mirë nuk gabojnë, a mendon se besimtarët nuk mëkatojnë?! Ata gabojnë edhe ndaj Zotit mëkatojnë,  por ata i mbulojnë mëkatet e tyre dhe nuk i shpalosin. Ata kërkojnë falje për mëkatet e tyre dhe nuk vazhdojnë në mëkat. Ata i pranojnë mëkatet e tyre dhe …

Read More »

NJË ÇËSHTJE ME RËNDËSI

Është tejet e rëndësishme të kuptojmë një çështje që ka të bëjë me temën e urdhërimit në të mirë dhe ndalimit nga e keqja. Shumë njerëz heqin dorë nga ky obligim duke menduar se do bënin mëkat po qe se urdhërojnë në një të mirë që vetë nuk e bëjnë …

Read More »

GJENDJA JONË E HIDHUR !

Kur falesh në shtëpi dhe familjarët në ndërkohë bisedojnë, çdo gjë që ke dëgjuar gjatë namazit e ke kuptuar në hollësi. Kjo tregon se si është gjendja jote me namazin! Përkundrazi, përderisa je i angazhuar në viber, whats’app apo facebook, në atë moment nuk je në rrjedha se çfarë është …

Read More »