Home \ Question \ Cilen dua me thane kur shkoj me vizitue varrin e babes per bajram … ne ship dhe ne arabisht ju lutem … Faliminderit shume.

Cilen dua me thane kur shkoj me vizitue varrin e babes per bajram … ne ship dhe ne arabisht ju lutem … Faliminderit shume.

Pyetjet dhe PërgjigjetCilen dua me thane kur shkoj me vizitue varrin e babes per bajram … ne ship dhe ne arabisht ju lutem … Faliminderit shume.
Ali asked 7 months ago
1 Answers
Admin Staff answered 7 months ago

Vizitave e varrezave eshte e lejuar, por nuk mire te behet kjo vizite diten e bajramit, andaj mundeisht mos shkoni kete dite, dita e bajramit eshte dite feste e nuk eshte dite merzie, shkonj ditve tjera edhe pran varrit te prindit mund te luteni O Zot meshiroje prindin tim, falja mekatet, lehtesoja llogarine para Teje, lehtesoja rrugen e siratit, banja haram xhehenemin dhe bere prej banoreve te xhenetit, pra keto le te jene disa prej lutjeve tek varri prindit, Allahu e meshirofte ate!