Home \ Question \ Enderr

Enderr

Arlinda asked 6 months ago

Kam pa enderr muhamedin a.s. une isha tu dhan llogari para allahut aty ku isha tu dhan llogari para allahut ishte drite e madhe Sa qe syt mu qelen ne gjum prej drites se madhe ne ate moment erdh muhamedi a.s dhe ma dha doren ishte me plot meshirr dhe ma zgjati doren mem nxjer prej aty ku isha tu dhan llogari para allahut xh. Sh 
 

1 Answers
Admin Staff answered 6 months ago

alejkum selam, mundesisht mos me dergoni pyetje qe kane te bejne me enderrat, ngase nuk i komentoj ato, madje edhe shume dijetar te njohur ne boten islame nuk merren me komentinin e tyre, ajo eshte nje fushe specifike, ose thene me mire, komentimi i endrrave eshte dhunti kujt t’ia jep Allahu. Zbatoni urdherat e Allahu dhe largohuni nga ndalesat e Allahut, kjo eshte ajo qe kerkohet nga ne, e mos u brengosuni me ceshtjen e endrrave, ngase une nuk behem fare merak per endrrat, andaj jetoni me realitetin e largohuni nga endrrat, Allahu ju rujt!