Home \ Question \ HAZIRI

HAZIRI

HAZIR asked 6 months ago

Hoxhe a mundesh me me tregu kam ndegju qe naten e kadrit vijne te gjithe shpirtrat e vdekur per vizite na shohin dmth hapet kjo dynja me ate per kete periudh te shkurte kohore..

1 Answers
Admin Staff answered 6 months ago

Vella rreth nates se Kadrit e ke nje sure ne Kuran qe emertohet pikrisht me kete nate, kaptina El Kadr, shiko se cfare thote Allahu per kete nate dhe per zbritjen e melaikeve, e mos besoni ne gjera te cilat jane te njohura ne shoqerine tone, kinse hapet qielli e plotesohen deshirat, gjerat e tilla nuk kane baze ne fe, andaj nuk ke tu besosh, Allahu te rujt!