Home hoxh-kam-shum-vesvese

hoxh-kam-shum-vesvese

Pyetjet dhe PërgjigjetCategory: Pyetjethoxh-kam-shum-vesvese
Eda asked 1 year ago

Hoxh kam vesvese ne namaz,ne abdes ne çdo gje çka te bej me ndihmoni