Home \ Question \ kuptimi-i-ketyre-ndodhive

kuptimi-i-ketyre-ndodhive

Pyetjet dhe PërgjigjetCategory: Pyetjetkuptimi-i-ketyre-ndodhive
Egzona asked 6 months ago

Selam.Në endrrat e mija po vijn profetët si Ibrahimi(a.s) Muhamedi(s.a.w.s) Jusufi(a.s) etj.Edhe sikur pom mjapin një mesazh.Në ëndërr me profetin ibrahim e pash veten në një xhami.Por une tash kam fillu me fal Namazin.Me profetët tjer po shoh tu përjetu histrorit e tyre.Edhe sot kur hoxha e thirri ezanin une kam qenë në gjum edhe mu duk sikur po fryne suri për kiamet.A muna me e ditë se cfar kuptimi kanë kto gjëra.