Home \ Question \ Selamaleku hoxhe qfar esht endrra kur jep lek familjarve ose i blen diqk

Selamaleku hoxhe qfar esht endrra kur jep lek familjarve ose i blen diqk

Pyetjet dhe PërgjigjetCategory: PyetjetSelamaleku hoxhe qfar esht endrra kur jep lek familjarve ose i blen diqk
1 Answers
Admin Staff answered 6 months ago

alejkum selam, mundesisht mos me dergoni pyetje qe kane te bejne me enderrat, ngase nuk i komentoj ato, madje edhe shume dijetar te njohur ne boten islame nuk merren me komentinin e tyre, ajo eshte nje fushe specifike, ose thene me mire, komentimi i endrrave eshte dhunti kujt t’ia jep Allahu. Zbatoni urdherat e Allahu dhe largohuni nga ndalesat e Allahut, kjo eshte ajo qe kerkohet nga ne, e mos u brengosuni me ceshtjen e endrrave, ngase une nuk behem fare merak per endrrat, andaj jetoni me realitetin e largohuni nga endrrat, Allahu ju rujt!