Home \ Question \ Selamu alejkum hoxhe deshta me vet a pranohet hatmja pa texhvid

Selamu alejkum hoxhe deshta me vet a pranohet hatmja pa texhvid

Pyetjet dhe PërgjigjetCategory: PyetjetSelamu alejkum hoxhe deshta me vet a pranohet hatmja pa texhvid
Alma asked 3 weeks ago
1 Answers
Admin Staff answered 3 weeks ago

Alrjkum selam, leximi i Kuranit nuk mesohet vetem, po duhet te jet ndokush qe te percjell leximin e Kuranit. Ti edhe nese ke fillu leximin e Kuranit po nuk i njeh mire rregullat e leximit, megjithate ti vazhdo leximin ishalla Allahu e pranon hatmen por mundohu qe nje hoxhe te percjell dhe ti meson rregullat e texhvidit, ngase Allahu thote: Lexone Kuranin (tertila) dmth rrjedhshem, Allahu te forcofte ne leximin e Kuranit, Allahunte rujt