Home \ Question \ Zevendesimi i disa prej diteve te agjerimit. Kur duhet te behet?

Zevendesimi i disa prej diteve te agjerimit. Kur duhet te behet?

Pyetjet dhe PërgjigjetCategory: PyetjetZevendesimi i disa prej diteve te agjerimit. Kur duhet te behet?
Entela asked 2 months ago
1 Answers
Admin Staff answered 2 months ago

Ditet e mbetura tani mund te fillosh ti kompenzosh, aq dite sa kan mbetur, pastaj shiko mundesin edhe per agjerimin e 6 diteve te shevalit, por njheher duhesh ti agjerosh te gjitha ditet e Ramazanit pastaj te shevalit.