Home Tags Tregime

Tag: Tregime

TI JE I LARGUAR NGA PUNA!

Një i ri amerikan me emrin Vallas Xhonson (Wallace Johnson) u pranua të punojë në një punëtori të madhe me dru dhe në atë...

HOXHË, FILANI DEVIJOI NGA FEJA!

Dijetarit dhe myftiut të mëhershëm të Arabisë Saudite, Abdulaziz ibën Bazit, Allahu e mëshiroftë!, i thanë: – Hoxha ynë i nderuar, filani ka devijuar nga...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAR PARAPRAKISHT

E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...

RRËFIMI I DY GOMARËVE

Rrëfehet për një bujk se i posedonte dy gomarë dhe një ditë nga ditët, vendosi që me njërin të bartë kripë, e me tjetrin...

MËSIMIN QË E MORA NGA UDHËTIMI NË ITALI

Rrëfehet për një të ri që e shprehu dëshirën e tij që ta vizitonte Italinë. Para udhëtimit, një shok i tij e paralajmëroi se...

VAJZA ME TË CILËN KEMI RA NË DASHURI TË GJITHË

Rrëfehet një djalë se i kishte pas thënë prindit të vet: – Dua ta martoj një vajzë e cila më mahniti me bukurinë e saj...

SA VJEÇ JE?

Rrëfehet për një njeri se ishte simpatizues i udhëtimeve dhe i dhënë pas dëfrimeve. Një ditë prej ditëve, ndodhi që të vizitojë një prej...

A E DI PËRSE NUK NDJEN PËRULËSI KUR LEXON KURAN?

Rrëfehet se imam Ahmed ibën Hanbelit, Allahu e mëshiroftë!, i erdhi një lajm se një prej nxënësve të tij falet tërë natën dhe e...

ILAÇI I ÇDO PROBLEMI

Një grua na rrëfen për jetën e saj dhe thotë: Burri më ndërroi jetë, kurse unë isha në të tridhjetat dhe mbeta e vetme me...

DIJETARI QË I PASTROI TUALETET E XHAMISË

Dijetari Dr. Sharavi, Allahu e mëshiroftë!, ishte duke mbajtur ligjëratë dhe gjatë ligjëratës dëgjuesit dhe xhemati filluan të mahniten nga fjalët e tij, derisa...

MOS E PËRZË TË MJERIN!

Dijetari Muhamed Uthejmini, Allahu e mëshiroftë!, thotë: Një burrë ia kishte pas ndaluar gruas së vet t’i japë lëmoshë çdo të mjeri që i troket...

DJALOSHI QË E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATË VJEÇARE

Rrëfehet për një francez, që ishte bërë mysliman, se e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi i thirri...