Home Tags Tregime

Tag: Tregime

TË GJITHË E POSEDOJMË KËTË KARTELË

Në një takim me gazetarët, një biznesmen i njohur nga Emiratet e Bashkuara u pyet se cila ishte situata më e çuditshme që e...

TI E KE MUNDËSINË PËR TA RESPEKTUAR NËNËN TËNDE

Një djalosh rrëfen dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri, shpesh largohesha nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo gjë e hidhëronte...

A DONI T’JU SHTOHET FURNIZIMI? JEPNI HUA ALLAHUT!

Para tre vjetësh, shkova në vizitë te një motër e devotshme myslimane, e cila ishte e martuar dhe jetonte në një shtëpi shumë modeste,...

I VARFËRI DHE DYQANXHIU

Ishe një njeri i varfër … Gruaja e tij prodhonte gjalpë dhe burri i saj e shiste në një nga dyqanet e qytetit. Gjalpit...

SHPIRTI MË NXITË DREJT GJYNAHEVE, MË KËSHILLO!

U nis një njeri drejt Ibrahim Ed’hemit, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: – O shejh, shpirti më nxitë kah gjynahet. Më këshillo me ndonjë...

PASHA ALLAHUN, SI MË KE HARRUAR?!

Isha duke ecur rrugës dhe papritmas m’u paraqit një njeri, filloi të më përqafojë e të më puthë dhe më tha: “A nuk të...

GJYSHE, ÇKA ËSHTË KURANI?

– Gjyshe, çka është Kurani? – Ah, biri im, kjo pyetje nuk është e lehtë për t’u përgjigjur. – Shiko, biri im, kur e kemi blerë...

TREGIMI I MUSAIT ME HIDRIN, alejhima selam

Të gjitha tregimet në Kur’an dhe Hadithet e vërteta janë të sakta dhe reale. Ato na rrëfejnë dhe qartësojnë të gjitha ndodhitë siç kanë...